Logo del centre cívic
Novetat!!
Assassinat al Club
Logo de l'activitat Assassinat al Club

de

23 de febrer de 2020

Espai: Sala de teatre

Impro Barcelona

ASSASSINAT AL CLUB
Teatre (75') - Espectacle per a més de 12 anys

Quatre intèrprets a l’escenari amb una premisa molt clara: un d’ells morirà. Assassinat al Club és una obra de teatre única i irrepetible. Ni els actors mateixos sabran qui serà el mort, l’assassí o els sospitosos, el motiu de la mort,on i a quina època passarà l’acció. Totes aquestes preguntes serà el públic qui les respondrà. El més estimulant per als actors és que tot això ho aniran descobrint en escena al mateix temps que l’espectador. Humor, misteri i un crim en long form, un format d’improvisació poc conegut al nostre país.

Preu: Gratuït

Diumenge
23/02/2020
Lluïsos d'Horta

Vull rebre informació de les Activitats de Lluisos d'Horta

Vull rebre informació sobre

He llegit i accepto la Política de Privacitat i autoritzo a “Lluïsos d’Horta” perquè m’envií el seu newsletter i comunicacions comercials.

Podeu canviar d'opinió en qualsevol moment si feu clic a l'enllaç de cancel·lar al peu de pàgina de qualsevol correu electrònic que rebi de nosaltres o contacteu-nos a info@lluisoshorta.cat. Tractarem la vostra informació amb respecte.

Fem servir Mailchimp com la nostra platraforma de màrqueting. Fent clic a sota per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu tractament. Més sobre la política de privacitat de Mailchimp aqui.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Centre Cívic
LLUÏSOS D'HORTA

Carrer de Feliu i Codina, 7
08031 Barcelona
934 27 73 27
info@lluisoshorta.cat

Logo Miram Cloud