Logo del centre cívic
Novetat!!
La Festa del Temps
Logo de l'activitat La Festa del Temps

de

21 d'octubre de 2018

Espai: Sala de teatre

Xiula
LA FESTA DEL TEMPS
MÚSICA

Qui no ha somniat a enfilar-se a alguna de les muntanyes del massís de l'Himàlaia fins a arribar a tocar dels núvols? Avui ho farem. Pujarem fins a un cim situat a 5.472 metres per sobre del nivell del mar. I pujarem cantant i xiulant. El camí serà una festa i quan arribem en farem una altra, una de ben grossa, La festa del temps. I cantarem cançons que segur coneixeu, cançons que expliquen allò que ens passa i com ens fa sentir, cançons que exploren les nostres emocions i ens ajuden a créixer com a persones.

I com saben que els viatges acompanyats sempre són més divertits, els Xiula us en conviden a un que pot arribar a ser un dels grans viatges de la vostra vida. Els hi acompanyem?

Preu: Gratuït

Diumenge
21/10/2018
Lluïsos d'Horta

Vull rebre informació de les Activitats de Lluisos d'Horta

Vull rebre informació sobre

He llegit i accepto la Política de Privacitat i autoritzo a “Lluïsos d’Horta” perquè m’envií el seu newsletter i comunicacions comercials.

Podeu canviar d'opinió en qualsevol moment si feu clic a l'enllaç de cancel·lar al peu de pàgina de qualsevol correu electrònic que rebi de nosaltres o contacteu-nos a info@lluisoshorta.cat. Tractarem la vostra informació amb respecte.

Fem servir Mailchimp com la nostra platraforma de màrqueting. Fent clic a sota per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu tractament. Més sobre la política de privacitat de Mailchimp aqui.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Centre Cívic
LLUÏSOS D'HORTA

Carrer de Feliu i Codina, 7
08031 Barcelona
934 27 73 27
info@lluisoshorta.cat

Logo Miram Cloud