Logo del centre cívic
Novetat!!
Somnis de sorra
Logo de l'activitat Somnis de sorra

de

6 d'octubre de 2017

Espai: Sala de teatre

Quins somnis dibuixem amb sorra? Els que el vent esborrarà? O els que el mar s’emportarà?

Borja Ytuquepintas
SOMNIS DE SORRA
CIRC
Autor: Borja González. Intèrprets: Borja González; Roc Sala, piano; Alexandre Guitart, percussió; Francesc Pugès, violoncel. 
Direcció: Borja González i Julio Hontana. Producció: Joaquim Aragó.

Quins són els somnis que dibuixem amb sorra? Els que volem que el vent esborri o els que esperem que el mar s’emporti? Borja Ytuquepintas ha triat la sorra per dibuixar els seus somnis d'aventura. Els construeix com un nen enlairaria castells a la platja i els desmunta amb la mateixa crueltat amb què ho faria una onada; i, mentrestant, la música va sonant i va creant un teló de fons que permet que el públic viatgi al desert, les piràmides, un bosc o la platja... Allà on la seva imaginació el porti.

Borja González és un dissenyador amb cos d'acròbata i ànima de titellaire. I les tres disciplines –dibuix, titelles i acrobàcies– s’integren en aquest espectacle que, encara que estigui fet de sorra, deixa petjades tan profundes que mai s'esborren. Va crear la companyia Borja Ytuquepintas fa prop de cinc anys en col·laboració amb el pianista Roc Sala.

Preu: Gratuït

Divendres
06/10/2017
Lluïsos d'Horta

Vull rebre informació de les Activitats de Lluisos d'Horta

Vull rebre informació sobre

He llegit i accepto la Política de Privacitat i autoritzo a “Lluïsos d’Horta” perquè m’envií el seu newsletter i comunicacions comercials.

Podeu canviar d'opinió en qualsevol moment si feu clic a l'enllaç de cancel·lar al peu de pàgina de qualsevol correu electrònic que rebi de nosaltres o contacteu-nos a info@lluisoshorta.cat. Tractarem la vostra informació amb respecte.

Fem servir Mailchimp com la nostra platraforma de màrqueting. Fent clic a sota per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu tractament. Més sobre la política de privacitat de Mailchimp aqui.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Centre Cívic
LLUÏSOS D'HORTA

Carrer de Feliu i Codina, 7
08031 Barcelona
934 27 73 27
info@lluisoshorta.cat

Logo Miram Cloud